Geke’s Tiental leerlingen ontvangen diploma

Geke’s Tiental leerlingen ontvangen diploma
11/07/2016 Douwe Pausma

Afgelopen zaterdagmiddag 9 juli heeft Geke van der Sloot samen met Geke`s Tiental een concert gegeven in Talma-Hof in Emmeloord. Tijdens dit concert werden ook de jaarlijkse rapporten en diploma`s uitgedeeld.

Dit jaar hebben met goed gevolg een vierjarige zangopleiding afgerond: Lydia de vries (naast Geke op de foto) Estelle Romkes en Diana Snijder. In de afgelopen vier jaar hebben deze leerlingen heel veel zanglessen ontvangen en veel optredens en TV en CD opnamen meegedaan. Ze kennen een breed repertoire; klassiek, kerkelijk, kerst en buitenlands en oud Hollands repertoire.

Elke leerling van de zangschool heeft zaterdagmiddag samen met de bewoners van Talma-Hof een oud- Hollands lied gezongen. De CD`s van Geke`s Tiental met vijftig vaderlandse liederen erop werd door één van de leerlingen aan Talma-Hof aangeboden. De zaal zat zaterdagmiddag bomvol en naast dit gebeuren heeft Geke met haar zangschool Geke`s Tiental natuurlijk ook het vluchtelingen-repertoire gezongen.

Woensdag 20 juli aanstaande om 14.00 uur tot 15.00 uur zingt Geke & Geke`s Tiental dit vluchtelingen- repertoire ook in de Bethelkerk, wijk 3 – 3 op Urk, dit in het kader van Zingen in de Zomer.

diploma-2

Comments (0)

Laat een reactie achter