Leerlingen van Geke`s Tiental ontvangen Doemee-Award Certificaat.

Leerlingen van Geke`s Tiental ontvangen Doemee-Award Certificaat.
13/01/2020 Douwe Pausma

Urk-Emmeloord De leerlingen van de Zangschool Geke`s Tiental ontvingen afgelopen zaterdag het certificaat van de Doemee-Award 2019.Eerder al ontvingen ook De Zonnepitten het certificaat.In Doetinchem op 12 december j.l. was de uitreiking en ontving Geke `s Tiental een tweede prijs met de single “De kleine Trommelaar” met Geke & Geke`s Tiental en De Zonnepitten.

Op het certificaat staat deze tekst:Genomineerd initiatief 12 december 2019 Geke`s Tiental & Zonnepitten MEEDOEN MOGELIJK MAKEN Een samenleving waarin iedereen meedoet. Ook als je een beperking hebt. Er zijn steeds meer mensen en organisaties die dat mogelijk maken. Ook jouw initiatief denkt in mogelijkheden. En dat wordt gewaardeerd!Van harte gefeliciteerd met een plaats bij de uitreiking van de Doemee-award 2019.

Geke van der Sloot geeft op haar Zangschool Geke`s Tiental ook les aan kinderen met een beperking. Al eerder vanaf 2015 wordt op de Zangschool Geke`s Tiental ook les gegeven aan vluchtelingen.Afgelopen zaterdag was een succesvolle eerste Open Dag van 2020 en de komende zaterdagen 18 en 25 januari staat de deur ook nog open van 18.00 uur tot 19.00 uur. De les is in het gebouw van Het Leger des Heils, Klifweg 16 Urk. 5 mei aanstaande viert Geke haar 40-jarig jubileum met haar Zangschool Geke`s Tiental in de Bethelkerk van Urk.