Geke van der Sloot reikt twee eerste CD`s uit aan Jan Bode en aan familie Bakker.

Geke van der Sloot reikt twee eerste CD`s uit aan Jan Bode en aan familie Bakker.
25/11/2021 forge@spikker.nl

Urk-  Zangeres Geke van der Sloot  reikte afgelopen woensdagavond 24 november twee eerste CD`s uit. Haar nieuwe Kerstalbum  ”Geke`s Kerstfeest “ ontving Jan Bode (Foto) van Jan Bode studio te Bant. Dit gebeurde voorafgaand aan het optreden van Geke samen met Geke`s Tiental tijdens de Lichtjestocht in Talma Hof Emmeloord. Jan Bode heeft in zijn nieuwe studio in het afgelopen jaar vier CD`s met Geke opgenomen en hij deed daarvoor veel werk. Geke bedankte hem daarvoor en gaf hem het eerste exemplaar van Geke`s Kerstfeest.

Geke maakte met haar leerling Hermina Bakker (12 jaar) ook een CD waarvan de opbrengst is bedoeld voor de rolstoelbus voor haar zieke broertjes Leendert en Reinoud die lijden aan de zeer ernstige Noordzeeziekte. Hermina zingt daarop o.l.v. Geke enkele klassieke liederen. Op de foto is het hele gezin Bakker te zien. Geke reikte afgelopen woendag het gezin Bakker de eerste CD uit.

En tijdens de Lichtjestocht liet Hermina enkele liederen van de CD ook aan de bewoners horen. Enkele leerlingen van Geke`s Tiental gaven aan de familie Bakker een envelop met 400 euro wat ze al aan CD`s verkocht hadden voor de rolstoelbus voor Reinoud en Leendert. De familie was ontroerd daarvan. Het is een actie vanuit de Stichting Zangschool Geke`s Tiental.

Deze twee nieuwe CD`s van Geke zijn vanaf woensdag verkrijgbaar via www.gekestiental.nl/shop en in de winkel.

Ze verschijnen binnenkort ook op op spotify en iTunes.