Diploma`s bij Geke`s Tiental

Diploma`s bij Geke`s Tiental
14/06/2019 Douwe Pausma

Urk-Zaterdagmiddag 29 juni aanstaande is de diploma uitreiking bij Geke`s Tiental in de hal van Talma-Haven om 16 .00 uur. Toegang is vrij.

Jannie ter Heijde, Willianne en Herma Kramer sluiten dan een vierjarige zangopleiding af met een dipoma bij de Urker Zangschool.

Geke van der Sloot had een druk 39ste zangseizoen, waarbij in september 2018 een Urker CD uitkwam met liederen van meester Tromp de Vries en met kerst kwam er een single uit met vluchtelingenkinderen. In februari dit jaar bracht Geke een single uit met” Het lied voor de vissers” en trad daarmee op in de Tweede Kamer in Den Haag en in het Europees Hof te Straatsburg. Op 4 mei was er een optreden voor alle vluchtelingen woonachtig op Urk, georganiseerd door de Maranathakerk Urk. Op 24 mei was er een optreden op de bazaar van de Zonnebloemschool in Emmeloord gevolgd door 1 juni een CD opname met Geke`s Tiental en de Zonnebloemschool in de Bethelkerk van Urk. Op 5 juni namen Elly en Rikkert afscheid van Urk en Geke`s Tiental heeft ze toegezongen en 50 rozen gegeven i.v.b. met hun 50-jarig jubileum!

Na het optreden op 29 juni in Talma Haven is er s`avonds nog een BINGO om 19.30 uur op vakantiepark `t Urkerbos, de opbrengst is bestemd voor het 40-jarig jubileum van Geke`s Tiental op 5 mei 2020.

Zondag 7 juli zingt Geke met Geke`s Tiental tot slot van het seizoen in de bijeenkomst bij het Leger des Heils Urk,Klifweg 16 om 17.00 uur. Daarna start de zomervakantie.