Geke`s Tiental treedt op in Golfslag

Geke`s Tiental treedt op in Golfslag
17/06/2013 Douwe Pausma

Urk- Geke`s Tiental o.l.v. Geke van der Sloot zingt zondag 30 juni aanstaande in het verzorgingshuis Golfslag, Smedingsplein 2 te Emmeloord. Aanvang is 15.00 uur in de grote zaal. De Golfslag moet op een termijn van twee jaar worden gesloten en de bewoners moeten elders onderdak vinden, de bewoners mochten daarom een troost cadeau uitzoeken en vroegen om een optreden van Geke`s Tiental.

Geke`s Tiental sluit dan ook meteen op zondag 30 juni het 33 ste zangseizoen. Het was een heel druk seizoen met optredens onder andere in Drachten, Leeuwarden, Ureterp, Rosmalen, Nijmegen, Amsterdam, Urk en het theater van Emmeloord.

Ook waren er optredens voor radio en televisie en bracht Geke`s Tiental een Oranje single uit “Wij houden van Oranje”met twee koningsliederen en Het Lied van de Vrijheid 2013; Lied voor dodenherdenking erop. Van deze single werden in drie weken tijd 2000 stuks verkocht en de liederen zijn ook via iTunes en Spotify te beluisteren en te downloaden. Op 14 september zingt Geke`s Tiental , weer in een nieuwe bezetting , in Lauwersoog, dat is het eerste optreden van het nieuwe 34 ste zangseizoen. Voor meer informatie over Geke`s Tiental zie de website www.gekestiental.nl Voor meer informatie over het optreden in De Golfslag op 30 juni is het informatienummer 0527- 614251.