003.jpg
21 februari 2011
Overhandiging Kerst DVD Geke's Tiental

Presentatie boordevol verrassingen

,,Wij zijn trots om lid te zijn van deze zangschool.” Met deze woorden vergezelden de leerlingen van Geke's Tiental de kerst-dvd, bij het overhandigen aan directeur Logtmeijer van Schoolvereniging Rehoboth. Hij ontving afgelopen zaterdagavond het eerste exemplaar. Een feestelijke (kerst)sfeer hing in de aula van het Berechja College tijdens de dvd-presentatie van Zangschool Geke's Tiental. Na een gezongen opening met Pie Jesu van Webber, opende voorzitter Nellie Baarssen de presentatie-avond. Aansluitend verzorgde Geke van der Sloot een terugblik over hoe de dvd tot stand is gekomen. Het eerste exemplaar werd overhandigd aan directeur Logtmeijer. ,,De meeste leerlingen van Geke's Tiental komen toch al meer dan 25 jaar van Schoolverening Rehoboth. Daarom is het eerste exemplaar voor u.” Uit handen van Sanne Lisa Buter kreeg hij verder een foto van Geke's Tiental cadeau. Alice Baarssen en Jannegre Hoekman deden nog een duit in het zakje en schonken hun directeur ook nog een bloemenmandje.

De vaste begeleider Benny Ludemann werd als verrassing in het zonnetje gezet. Voor hem is 2006 een gedenkwaardig jaar, want hij verleent zijn muzikale medewerking inmiddels twintig jaar aan de zangschool. En dat werd beloond met een pop in Urker klederdracht, die de naam Benny van Urk mee kreeg. Oud-leerling Nita de Boer viel de eer te beurt om hem dit cadeau aan te bieden. Tussentijds genoot het publiek van enkele beelden van de nieuwe beeld- en geluidsdrager. Ook werd het Comité van Aanbeveling voorgesteld door voormalig burgervader A.P. Buys. Het zijn dokter C.J. Dekker, professor B. Smalhout, operazanger Marco Bakker, voorzitter van Kunstenbond CNV Leen la Riviere en oud-burgemeester A.P. Buys, die deel uitmaken van deze commissie en de taak op zich nemen om de financiële positie van Zangschool Geke's Tiental te verbeteren.

Online shop

School en publiek kijken terug op een muzikale avond boordevol verrassingen. Tot slot verschenen ook nog de oud-leerlingen Rene Romkes en Maria Dunnewolt op het toneel. Zij zongen mee toen alle leerlingen als afsluiting samen één koor vormden, waarbij Ludemnn de gitaar en fluit voor zijn rekening nam. De dvd, voorzien van 24 kerstliederen en ondersteund met prachtige sneeuw- en winterbeelden, is in alle cd- en boekenwinkels verkrijgbaar. Ook kan het exemplaar aangeschaft worden voor 19,95 euro via de online shop.

Felicitatie-optreden 16 april 2018

Inloggen
Agenda
«  September 2019  »
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Webshop


Winkelwagen
Uw mandje is momenteel leeg.

ANBI