003.jpg
21 februari 2011
Marco Borsato : " Jullie mochten er ook zijn ! "

donderdag 5 juli 2007 : Een hele happening was het afgelopen zaterdag bij Het Akkoord van Schokland, toen bekende Nederlanders en artiesten beloofden om actief mee te werken aan een betere wereld. Ze onderstreepten deze toezegging, door hun handtekening te zetten. Ook Marco Borsato was present en trad op. In het voorprogramma zat niemand minder dan zangschool Geke's Tiental.

,,Het was echt super”, zo blikken de leerlingen van Geke's Tiental terug op afgelopen zaterdag. Om 12 uur verscheen het koor op het hoofdpodium en zongen vol overgave het lied 'Geef ze een kans'. Dit lied paste goed bij de doelstelling van Het Akkoord van Schokland: je inzetten voor een betere wereld.

Net vooraf aan het optreden, vielen de leerlingen regelrecht in de armen van Marco Borsato. En daar werd na de muzikale optredens een vervolg aan gegeven. De zanger en zangeressen praatten met elkaar. ,,We zaten per slot van rekening drie uur lang naast elkaar bij de tent.” Natuurlijk moest ook een gezamenlijke foto gemaakt worden en mocht Borsato niet naar huis zonder cd van de Urker zangschool. En zelfs 'samen het lied opnemen' kwam even ter sprake...

,,Hee Marco, je was toppie, toppie!”, riepen de kinderen bij het weggaan, waarop hij reageerde: ,,Jullie mochten er ook zijn!” En iedereen die wil nagenieten van het optreden, kan dit doen door naar skoeps.nl te surfen. Daarop is een filmpje te vinden van de uitvoering.

Het zangseizoen zit er nu op voor de leerlingen. Aanstaande donderdag krijgen de oudste leerlingen hun oorkonde en ronden zij hun zangstudie af. Vijf nieuwelingen worden welkom geheten, om vanaf 1 augustus met frisse moed te beginnen aan het achtentwintigste seizoen van Geke's Tiental.

Felicitatie-optreden 16 april 2018

Inloggen
Agenda
«  September 2019  »
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Webshop


Winkelwagen
Uw mandje is momenteel leeg.

ANBI